Menu

Welkom bij Visit - Fyresdal

Aan deze website wordt gewerkt.

Deze website heeft tot doel jou te informeren over alles wat kommune Fyresdal en omgeving te bieden heeft. Fyresdal ligt ten oosten van het bekende Setesdal. Omdat de doorgaande weg van zuid naar noord minder toeristisch is, is Fyresdal voor veel mensen een onontdekt stuk Telemark. Maar juist hier ligt de ongerepte natuur direct voor je. Je ademt de vrijheid en de reusachtige natuur. Met magische wandelingen, de vele meren met zwem- en vismogelijkheden, rust en energie. Maar ook de Via Ferrata Telemark, voor veel mensen het hoogtepunt van een bezoek aan Noorwegen. Laat je inspireren en wellicht tot in Fyresdal!

Via Ferrata Telemark

Ga je de uitdaging aan?

Klim recht omhoog op de berg Skredfjell met uitzicht over het meer Skredvatn. Voor het hele gezin, vanaf 7 jaar. Klim 400 meter!

Onvergetelijke wandelingen

Geen massa-tourisme

Vele verschillende wandelingen in de verbazende natuur van Telemark. Van relatief eenvoudig tot zwaar. Met het gevoel van ┬┤alleen op de wereld┬┤

Fyresdal centrum: Folkestadbyen

Fyresdal centrum

Kijk rond in Folkestadbyen. Een oud, idylisch dorp met bijzondere doorkijkjes, een zeer oud gedeelte, mooie huizen en verassend centrum.

Hamaren richting vikfjell

Bewandel Hamaren

Hier loop je over een houten brug die is ontworpen als een houten goot. Bijzonder uitzicht, voor jong en oud.

Vakre turen

Ingen masseturisme

Folkestadbyen

Vinter i Fyresdal sentrum